فریدریش شیلر یکی از شاعران، نویسندگان و اندیشمندان دوران فلسفه کلاسیک آلمان بود. او از این فلسفه تاثیر پذیرفت و در ضمن در تفهیم یکی از مبادی مهم آن یعنی نقش میانجی فرهنگ و هنر در زندگی فرد و جامعه انسانی، تشریک مساعی ارزنده کرد.
شیلر دوست کانت، فیلسوف معروف و بنیانگذار فلسفه کلاسیک آلمان در نیمه دوم قرن هجدهم میلادی بود. این کتاب دربرگیرنده بیست و هفت نامه است که شیلر در آنها درباره تربیت زیباشناختی انسان سخن گفته است. یکی از مسائلی که شیلر در نامه های خود بدان توجه دارد و می کوشد آن را از دیدگاه فرهنگی بازنمایی کند، نسبت جبر و اختیار است.
شیلر بر این باور است که جبر عالم محسوسات و عدم وابستگی عالم مجردات، هر یک به حکم قدرت و جاذبیت خود، آدمی را قهرا تک ساحتی و مقید می کند؛ تنها فرهنگ و هنر است که این عدم تعادل را از میان می برد. او می گوید: «نهاد حس آدمی به یاری این تعیّن میانه از احساس به اندیشه فرا می رود. تعیّنی که در آن حسّیت و عقل هم زمان فعالند. از همین رو نیز قهرشان متقابلا رفع می شود و یکدیگر را خنثی می کنند. این تعیّن میانه که در آن نهاد حسی نه به لحاظ فیزیکی و نه از نظر اخلاقی پایبند اجبار است ــ و با این وجود هر دو فعال اند ــ در خور آن است که تعیّن آزاد نامیده شود. و وقتی ما حالت حسی را فیزیکی و تعیّن عقلی را منطقی و اخلاقی می نامیم، جا دارد این حالت تعیّن پذیرندگی واقعی و فعال را حالت زیباشناختی بنامیم.» به گفته مترجم دویست و اندی سال از زمان نوشتن این نامه می گذرد و بیش از آن که محتوای شان در دستبرد گذشت زمان قرار گیرد و کهنه شود زبان آنها که سرشار از مایه های شاعرانه، فلسفی و بار عاطفی است، با گذشت زمان، ساختاری مهجور و سنگین یافته است.
لینک برخی از خدمات سایت:
سفارش کالای غیرکتاب
سفارش کتاب و مجلات خارجی، کاغذی
سفارش کتاب و مجلات خارجی، پی دی اف
محاسبه قیمت کتاب، کالا و مجلات خارجی
کتاب مورد نظرم پیدا نشد
محاسبه هزینههای چاپ کتاب
آیا کتابی برای چاپ دارید؟
کتاب های عرضه شده توسط نویسندگان و مترجمان
پرسشهای متداول
برخی سوالات مهم پیرامون نحوه تهیه کتاب از سایت آمازون
تلفن تماس: 88847044- 88829329 88348991-
1398/09/03 341
در حال حاضر نظری ارسال نشده است
شما می توانید به عنوان اولین نفر نظر خود را ارسال نمایید
وارد کردن نام و نام خانوادگی الزامی می باشد
وارد کردن ایمیل الزامی می باشد info@iiketab.com - ایمیل وارد شده صحیح نمی باشد
وارد کردن متن الزامی می باشد
ارسال نظر